Show menu button

Hihetetlenül fontosnak tartom a fényvédelmet, ami a bőrápolás egyik ALAPpillérje!

 Hogy miért?

 Mert a megfelelő minőségű fényvédők használata mellett óvni tudjuk bőrünket a mai világra jellemző környezeti hatásoktól (káros sugarak, környezeti stresszorok), és lassíthatjuk a bőr öregedését is.


Mit kell tudni a fényvédelemről?


- az UVA sugarak felelősek a bőr korai idősödéséért (pl. a ráncokért, megereszkedett bőrért) és a napozás okozta foltokért!

- az UVB sugarak a bőr legkülső rétegét károsítják, napégést váltanak ki és a bőrrák elsődleges okaként tartják számon!

- és most jön valami "új, a KÉK FÉNY"-  2020-ban a társadalomra felelős kozmetikai vállalatok fényvédői már olyan modernizált, megújult termékek, amik a kék fénnyel szembeni védelemet is garantálnak!


Mi is az a kék fény?


Nagy energiájú látható fény, amit angolul High Energy Visible Light-nak (HEV) hívnak, amely a Napból, az elektronikai eszközökből, okostelefonokból, számítógépből és tabletekből ér minket.-- Vagyis minden egyes nap az életünk része és hatással van a bőrre. 

Ha pedig nem akarsz többé "átlagos tömeg" fényvédőket használni... akkor ismerd meg az IMAGE 2020-as modernizált fényvédőit Digital Aging Defense megoldással, amik a kozmetikai világ újdonságaiként  UVA és UVB védelem mellett a kék fénnyel szemben is védik a bőrt!


A termékekről bővebben:


1. Prevention+ daily defense lip enhancer SPF 15

 Hidratál és védi az ajkakat a leégéstől!

2. Prevention+ daily ultimate protection mosturizer SPF 50+

Könnyű formula, mely átfogó széles spektrumú fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Organikus cink-oxid és UV blokkoló homoszalát, oktokrilén és oktiszalát segíti a termék problémamentes bőrbe dolgozást, mely nem ül meg a bőrön!

3. Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+

Ez a minden napi használatra szánt színezett hidratáló széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. Digital Aging Defense™ formulával segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok ellen. Áttetsző színű, könnyen eloszlik a bőrön, enyhe színt biztosítva, mely szépen kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad a bőrnek.

4. Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+

Ez a minden napi használatra szánt hidratáló, széles spektrumú, tisztán ásványi fényvédelmet biztosít a nap káros UVA és UVB sugarai ellen. A modernizált formula Digital Aging Defense™ megoldással segít harcolni a kék fény és a környezeti stresszorok elleni védelemben.

5. Prevention+ daily matte moisturizer SPF 32+

Naponta használható, széles spektrumú UVA/UVB kritikus hullámhosszban védő erős fényvédő, mattító hidratáló. Mikroszivacs technológiával szívja fel a felszíni faggyút, a bőrt mattosítja, mentesíti a csillogástól. Következő generációs anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek a szabad gyökök ellen hatásosak, csökkenti a Nap és a környezeti tényezők okozta károkat. Parabénmentes.


További fontos tanácsok a fényvédők használatán túl


- Válasszunk antioxidánsokban gazdag bőrápolási termékeket, mert az antioxidánsok segítik a bőrben lévő kollagént és elasztint épségben tartani, így az öregedési folyamat kevésbé drasztikus és erős! Például egy antioxidánsban gazdag szérum extra réteg védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. Amit javaslok, hogy minden reggel arctisztítás után vigyük fel a szérumot, ami után kis idővel kenjük be arcunkat a megfelelő fényvédővel.

- A nap folyamán többször alkalmazzuk a fényvédőt! Délelőtt 10 és délután 4 között a legerősebbek a sugarak, ilyenkor extrán kell figyelni!

- Ha van rá lehetőség,vásároljunk UV blokkoló napszemüveget  és UPF  címkével ellátott ruházatot! 

- Cink-oxid és titánium-dioxid a legfontosabb fényvédő összetevők--ezek a fizikai ásványi fillerek visszaverik, nem pedig elnyelik a Nap káros sugarait. 

Ha felkeltette érdeklődésedet a PREVENTION+ termékcsalád, akkor keress bizalommal elérhetőségeimen!

Üdv,