Image MD – a legütősebb anti-aging termékcsalád

Ha drasztikusan látványos és gyors eredményt szeretnél elérni otthon bőröregedés terén, akkor

ismerd meg az IMAGE márka legütősebb anti-aging termékcsaládját, a plasztikai sebészek által kifejlesztett IMAGE MD-t, amivel a legmagasabb szintre emelheted az otthoni anti-aging bőrápolást.

Használatuk erősen javasolt bármely orvosi (botox, hialuronsavas feltöltés, szemhéjplasztika, szálbehúzás stb) beavatkozás előtt és után is.

A termékcsalád megalkotója az Európában végzett plasztikai és rekonstrukciós sebész, Dr. Marc A. Ronert, aki úgy fogalmazott, hogy

Az öregedés jelei elleni harchoz kiegyensúlyozott, hatékony bőrápolási program szükséges! Az IMAGE MD élvonalbeli összetevői és hatóanyagszállító rendszerei a bőrápolási technológia legújabb fejlesztésein alapulnak. Más bőrápolási programoktól eltérően ezt a termékcsaládot napi szinten, folyamatosan használhatjuk. Támogatja a bőr természetes védekező mechanizmusait, harcol a környezeti eredetű szabadgyök károk ellen és segít kiegyensúlyozni a sejtek tápanyag hiányait.


Mi ellen veszi fel a harcot?


– kisebb és nagyobb ráncok, szarkalábak és laza bőr

– pigmentáció, fénykárosodás és öregségi foltok

– száraz vagy dehidratált bőr

– fáradt megjelenésű bőr


Miben rejlik az ereje?


Az IMAGE MD a szépségiparban elérhető legfejlettebb technológiával – Advanced Delivery Technology- gondoskodik a hatóanyagok szállításáról, arról, hogy a hatóanyagok (peptidek, proteinek stb) még koncentráltabban,  még hatékonyabban és még szabályozottabban a bőr mélyebb rétegeibe jussanak.


Legfontosabb előnyei:


– helyreállítja és megerősíti a bőr természetes védőrétegét

– véd a korai öregedéssel szemben

– növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát

– csökkenti a mély ráncok megjelenését és a bőr durvaságát

– hatóanyagokat szállít

– hozzásegít a gyönyörű és fiatalos bőrhöz

Keresd az MD termékcsaládot szalonomban, amely lemosót, szérumot, éjszakai regeneráló krémet, retinolt tartalmazó éjszakai krémet,  szemkörnyékápolót, „beavatkozás utáni” pakolást, fényvédőt és ajak hidratálót is tartalmaz.

Üdv,

Vélemény, hozzászólás?