HydraTouch

A HydraTouch egy olyan innovatív orvos-kozmetikai kezelés, amely komplex bőrproblémákra kínál megoldást és hatékonyan tartja fiatalon a bőrt. Kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül mindenkinek ajánlott, hisz fájdalommentesen tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt.

HydraTouch H2 arctisztító, hatóanyag beviteli és anti-aging rendszer

3 ismert, továbbfejlesztett technológiával ÉS az ÚJDONSÁGGAL, a H2 modullal dolgozik a tiszta, üde és fiatalos arcbőrért. 

A hidradermabráziós funkcióval (1) csodálatosan tudjuk mélytisztítani a bőrt,  míg a H2 modullal (2) magas koncentrációjú hidrogénnel dolgozunk a bőrön az öregedést fokozó aktív oxigén negatív hatásaival szemben. 

Tartozik a készülékhez egy Y-formájú Lift-Roll fej (3) is, amellyel – az izmokat megdolgoztatva – lifting hatást érhetünk el. Az elektroporációs funkcióval (4) pedig mindig az adott bőrtípusra fókuszált hatóanyagot tudunk bejuttatni a bőrbe, és mély-hidratálni.

Fájdalommentesen tisztítja és hidratálja a bőrt. Minden bőrtípusra javasolt.

Miben tud segíteni neked a HydraTouch?

– elhalt hámsejtek, felesleges faggyú és miteszerek (komedók) eltávolítása vákuum segítségével, fájdalommentesen

– bőr- és pórustisztítás

– megelőzésben, az öregedési folyamatok késleltetésében, mivel eltávolítja az aktív oxigént, a bőrre káros szabadgyököket hidrogéndús vízterápiával

– gyulladáscsökkentés

– hidratálás

– apró ráncok minimalizálására, lifting hatás

– bőrtónus kiegyenlítésére

– bőrlégzés és vérkeringés fokozására

A HYDRATOUCHRÓL MONDTÁK:

Az orrom környékén zavaró sok mitesszer a HydraTouch kezeléssel sokat javul. Örülök, hogy lehet fájdalom nélkül eredményt elérni. Köszönöm Enikőnek, aki nagyon alapos és kedves.

Éva

1 kezelés ára 25.000 Ft, és 1 óráig tart.

Ha pedig 6 alkalmas kúra keretén belül veszed igénybe, akkor a 6. alkalom ajándék.

Időpontfoglalással kapcsolatban keressetek minket bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?