Comfort Dual

A Dual RF készülékkel az arcfiatalítás kerül középpontba.

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken, aminek hatására a bőr veszít rugalmasságán. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. 

A Comfort Dual stabil 4MHz-es rádiófrekvenciás energiája a bőrfelszín károsítása nélkül mélyen penetrál a bőrbe, így fejtve ki jótékony hatását. Rövid idő alatt a frakcionális lézeres kezelésekhez hasonló eredményeket produkálhatunk. 

Az RF (rádiófrekvencia) szelektív hő hatásának köszönhetően a kollagénrostok összehúzódnak és azonnali bőrfeszesítő hatás jön létre.

Hosszabb távon a kollagénrostok új kollagén és elasztin sejteket képeznek, aminek hatására az arc folyamatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, és helyére egy új, csodálatosan fiatalos ragyogást sugárzó arcot kapunk.

Mikor javasolt alkalmazni?

  • bőrfeszesítés
  • bőrfiatalítás
  • lifting 
  • kontúrozás

Milyen hatással van a bőrre?

Első kezelés után már láthatóan és tapinthatóan feszesebb a bőr. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy az RF energiával stimuláljuk a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben (az első eredmények 2-3 hét múlva már láthatóak).

A rádiófrekvencia erejével végzünk egy teljekörű arcfiatalítást

Kúra keretén belül javasolt igénybe venni. A HIFU kezeléssel kombinálva pedig a HIFU eredményességét tudjuk  erősíteni, fenntartani. 

Vélemény, hozzászólás?