Secret RF kezelés

Ismerd meg Te is az újdonságnak számító frakcionált mikrotűs RF kezelést, amely a frakcionált rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelések előnyös és hatékony kombinációja! 

E gép használatával egy olyan arcfiatalító/bőrmegújító eredményt tudunk produkálni a piacon elérhető 2 hatékony technológia kombinálásával, amellyel kiválóan karbantarthatjuk bőrünket, hisz újjáépítjük a bőr saját szerkezetét/struktúráját!

secret rf bőrkezelés

Előnye:


– minden bőrtípust biztonsággal feszesít, látványosan csökkenti a ráncokat

– minimalizálja a pórusokat

– kezeli a hegeket, aknés hegeket

– világosítja a bőr pigmentációját

továbbá

– gyors, hatékony, precíz kezelés

– a teljes arcot tudjuk megdolgozni vele (beleértve a szemhéjakat is)

– a végeredmény természetes marad

– a kezeléseit mindig egyénre tudjuk szabni

– műtét nélküli bőrfiatalítást produkálhatunk vele

– az év bármely szakában tudjuk alkalmazni


Kiknek ajánlom?


– Már 20-30 éves kortól azoknak a nőknek és férfiaknak, akik prevenciós céllal szeretnék a bőrüket még tömörebbé, szebbé varázsolni!

– Azok számára, akik egy teljes arcfiatalítást szeretnének elérni úgy, hogy mindeközben az eredmény TERMÉSZETES és látványos marad. A kezelés folyamán nemcsak az arcon/nyakon/dekoltázson található ráncokra/szarkalábakra fókuszálhatunk, hanem a TELJES szemkörnyék fiatalítására is (beleértve a mozgó szemhéjakat is)!

– Azok számára, akik plasztikai beavatkozás előtt állnak: tökéletesen kombinálható több plasztikai beavatkozással (botox, szemplasztika,stb), mivel ezzel az orvos jobb „bőrt kap”, megkönnyítve a munkáját a még szebb eredmény elérésében!

– Javasolt pigmentált bőrre is, mert szépen halványítja a foltokat és egységesíti a bőrtónust!

– Aknés hegek kezeléséhez is tökéletes!

secret rf szemránc kezelés

A kezelésről:


A kezelés nem teljesen fájdalommentes, de ahhoz, hogy minimalizáljuk a kellemetlenséget, először érzéstelenítő krémet viszek fel a kezelendő területre! A kezelés után (mivel ez nem egy műtéti eljárás)  felépülési idő nincs.  A kezelés folyamán a bőr felső rétegét minimálisan sérti, emiatt enyhe kipirosodás, ödéma is jelentkezhet, ami 1-2 nap alatt (vagy sokkal előbb, a kezelés után pár órával) megszűnik. Otthoni készítmények használata kezelések után/között erősen javasolt, mivel ezzel a gyógyulás gyorsaságát és a kezelések hatékonyságát fokozhatjuk!

secret rf ampulla bőrjavító kezeléshez

Hány kezelés ajánlott és milyen gyakorisággal?


Mivel minden egyes arcfiatalítási/bőrmegújító terv egyénre szabott, emiatt csak általánosságban tudok beszélni. Az eddigi tapasztalataim alapján azt látom, hogy már az első kezelés után látszik az eredmény, de az igazi BOOM-BOOM hatás a kezelés után kb 4 héttel következik be, hisz a kollagén képződéséhez idő szükséges. A három egymást követő kezelés esetében az eredmény pedig bizonyítottan 1-1,5 évig is eltart, így utána már CSAK évente 1 fenntartó kezelés igénybevétele javasolt!

secret rf arckezelés

Saját tapasztalatom:


Én is (többször) kipróbáltam a Secret RF-et és tényleg hihetetlen hatással bír. A szemkörnyéki részt is többször megkezelték, és a kezelések után olyan, mintha kinyílt volna a világ! A szemhéj nem petyhüdt, és nincs feleslegesen belógó szemhéj. Az arc/szem/nyak/dekoltázs kezelése nálam egy egységes, teljesen természetes eredményt produkált. Bátran ajánlom eddigi és új vendégeimnek!

Ha felkeltette a kezelés az érdeklődésedet, és szeretnél egy személyes konzultációt kérni – amikor is minden részletre kitérnénk és átbeszélnénk a Te saját bőrfiatalító tervedet- , akkor hívj bizalommal a 20/311 3811-es számon! Ha nem venném fel, visszahívlak!

Szép napot!

Üdv,

Géber Beáta kozmetikus
Bea

Vélemény, hozzászólás?