Show menu button

PURE peptides V.I.P. lézeres mezoterápiás kezelés

Kategória: AGE ATTRACTION kezelések

Bármely korosztály számára ajánlom, akik azonnali hatást szeretnének elérni, hisz feszesebb, tömörebb külsőt kölcsönöz az arcnak!


Miben rejlik a kezelés hatékonysága?


A kezelés folyamán eredeti Meso Laser készülékkel dolgozom.

Egy alapos mélytisztítás (1) után felkészítem a bőrt a kezelésre. Utána következik egy intenzív lézerbesugárzás(2), amely stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. Csak szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló peptides koncentrátummal dolgozok(3). A kezelés folyamán alkalmazott peptidek hatására a bőr szerkezete átalakuláson megy át. Ezek a jól összeállított peptid komplexek rendkívüli eredményességgel stimulálják a fibroblasztokat arra, hogy új alkotóelemeket (kollagén, elasztin) termeljenek. A peptidek hatására - ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva- a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet. A kezelést végül fókuszált elektroporációval (4) zárom, aminek hatására az alkalmazott hatóanyagok a lehető legmélyebb rétegbe jutnak be a bőrbe.

A hosszútávú hatás érdekében 4 vagy 6 alkalmas kúrában javaslom.

A kezelést az Age Attraction által megkövetelt szigorú protokoll szerint lehet végezni, amivel garantált azonnali eredményt érhetünk el. A kezelés alatt orvosi tisztaságú hatóanyagokat használok, amiket bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagokat, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

Üdv,

Bejelentkezés

Felkeltette a kezelés az érdeklődésedet? Szeretnél időpontot kérni vagy további információra, esetleg személyes tanácsadásra lenne szükséged? Bármely esetről is legyen szó, állunk rendelkezésedre. Keress minket bizalommal!