Show menu button

"A szépségem az egyéniségem"

Ez a mottója a Babor AGE ID sminkkollekciójának.

Peter Schmidinger, a  Babor nemzetközi vezető tapasztalatai szerint a nők tökéletesen akarnak kinézni egész nap, a lehető legkevesebb ráfordítással. Ezért hozott létre az éleslátással megáldott sminkmester egy olyan koncepciót, ami minden nő részére gyorsan és egyszerűen alkalmazható.

AGE ID - a Babor új koncepciója és smink-termékcsaládja

A Babor AGE ID különlegessége az egyedi anti-aging hatásában rejlik, amelyet bőrápolási kutatások eredményeire alapozva alkottak meg, így ötvözve a bőrfiatalító hatású anti-aging termékek tulajdonságait a káprázatos színvilágú sminksorozatok legkedveltebb jellegzetességeivel. A bizonyított 4-szeres anti-aging effekt (2 "instant lifitng" + 2 "preventív anti aging") mellett természetes hatást, hordható árnyalatokat és azonnali, hosszantartó eredményt garantál. Új felviteli technikájának köszönhetően könnyű használni, sőt a sorozat új designt is kapott, így az igényes nők legkedveltebb sminkeszközévé válhat a mindennapokhoz.

A kollekció elkötelezett valamennyi hölgy természetes szépségének kihangsúlyozására; teljesen lefedi a Nők elvárásait, így termékei egy diszkrét nappali sminkhez vagy akár egy drámai, csábító estéhez is egyaránt alkalmasak lehetnek. 

Termékei innovatívok, színei a mai divatot követik, a legfőbb célja pedig az, hogy kevés festékkel is, de jól mutasson a - reggeltől estig.                  

 

A kollekciót az Európa-bajnok sminkmester, a Babor magyarországi hivatalos sminkmestere is kipróbálta,  és hangot is adott véleményének:


"Az AGEID  egy olyan innovatív termék a sminkpiacon, amely minőségét, hatóanyagait, színvilágát, sőt tartósságát tekintve is kiváló. Egyedülállóan praktikus, mivel színeiben és használhatóságában tökéletesen a nők igényeihez igazodik, ráadásul a bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet. Exkluzív megjelenésének köszönhetően a női ridikül ékszere"
(Hovorka-Miskolczi Kinga, Európa-bajnok sminkmester, a Babor magyarországi hivatalos sminktrénere)


Ha nálam jársz, ne felejtsd el kipróbálni a termékeket!