Show menu button

Ismerd meg Te is a készüléket, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát!


Ha mezoterápia, akkor Meso Laser


A Meso Laser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is német egyetemi laboratórium által igazolt hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezzel sejtszinten támogatja a bőr megújulását, az öregedési folyamatok lassítását és természetes módon korrigálja a meglévő problémákat.


Lenyűgöző hatékonyság, hosszan tartó eredménnyel


A kezelések során kizárólag Age Attraction termékeket használok, amelyek kiemelkedő hatékonyságú, orvosi tisztaságú összetevőket tartalmaznak, nagyon magas koncentrációban. Ennek köszönhetően már az első kezeléssel is rendkívül látványos eredményt érhetünk el. Az innovatív lézeres technológia és az egyedülálló hatóanyagok kombinációja pedig nem csupán a látható tünetek enyhítésére nyújt megoldást, hanem hosszú távon segít megőrizni a bőr szép állapotát.

Igen is nem mindegy, hogy hova jársz kezelésre...

Rengeteg kozmetika kínál lézeres mezoterápia kezelést a megfelelő technológiai háttér nélkül, sokszor ellenőrizetlen termékekkel. Azonban az eredeti Meso Laser kezeléseket kizárólag hitelesített partnerek végezhetik Magyarországon, úgy mint a GB Kozmetika is! Büszke vagyok rá, hogy szalonom kiérdemelte ezt a címet, ami garanciát jelent számodra, hogy a kezeléseket a protokoll legszigorúbb betartásával végezem el, ezzel garantálva azt, hogy valóban látványos eredményt kapj!    

Ha további kérdésed lenne vagy szeretnél időpontot egyeztetni, hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon!

Ígérem, már az 1. kezelésnél imádni fogod! Csak adj egy esélyt neki!

Üdv,