Show menu button


Piaci újdonságnak számító nehézbombozó termékduó az IMAGE-től, amely MAX-ra emeli az otthoni bőrápolást!


Ismerd meg a pioneer IMAGE újdonságait (MAX wrinkle smoother-t és a MAX contour creme-t), melyek célzottan speciális területekre fókuszálva fejtik ki rendkívüli hatásukat, ezzel még látványosabb eredményt produkálva a kissé ráncos-ráncos arcbőrön.


The MAX wrinkle smoother 15ml


Simítsd el a gondokat ezzel az úttörő szérummal, mely ránctalanító peptidet, high-tech lifting hatású polimert és növényi őssejt technológiát alkalmaz a ráncok megjelenésének csökkentésére.

Mely bőrtípusra javaslom és hová?

Minden bőrtípusra. Homlokráncokra. Szarkalábakra. Mimikai ráncokra.

Alkalmazása:

Ütögesd a megtisztított bőrbe reggel és este, összpontosíts a homlokon, a szemöldökök között és szemkörnyéken lévő mimikai ráncokra.

Hatása:

Ránctalanító-kisimító precíziós fejlett peptiddel, mely a ráncok képződésének útvonalát gátolja, kisimítja a homlok ráncait, a szarkalábakat és a mimikai ráncokat. A dalmát nősziromból kivont tápanyagdús őssejtek láthatóan feszesítenek. Átlátszó, liftingelő polimer mintegy második bőrréteget képezve simítja a ráncokat, és a növényi őssejtekkel kombinációban feszesíti a bőr megjelenését.


The MAX contour crème 50 ml


Ez a kontúrozó gélkrém meghazudtolja a gravitáció látható hatásait, visszaállítja az arc alsó felének feszes és volumenizált megjelenését. A bőr nedvességtartalmának hatására felszabadulnak a hatóanyagok és a bőr kevésbé lesz hajlamos a megereszkedésre, köszönhetően a liftingelő és feltöltő hatású peptideknek.

Mely bőrtípusra javaslom és hová?

Minden bőrtípusra. Nazolabiális redőkre. Marionett-redőre. Megereszkedett orcákra. Megereszkedett állvonalra.

Alkalmazása:

Használd megtisztított bőrre reggel és este. Masszírozd az orcák bőrébe és az állvonalra, felfelé irányuló mozdulatokkal.

Hatása:

Gravitáció ellen ható peptid emeli meg a bőrt és feszesíti a megjelenését. Lipo-filler ellensúlyozza a megereszkedett bőr jeleit, és definiálja újra az arckontúrt. Íriszből és orchidea virágból kivont tápanyagdús növényi őssejt segíti feszesíteni az arcot. az instant,nedvesség hatására felszabaduló tápláló olaj mikrocseppecskék töltik fel a laza bőrt.

Akkor érünk el igazán EGYSÉGES eredményt az arcon, ha mindkét terméket használjuk, DE egyéni esetekben akár külön-külön is alkalmazhatjuk őket (természetesen a rendeltetésszerű arcterületre fókuszálva).

Keress bizalommal elérhetőségeimen, szerezd be a termékeket, és MAX-old ki velük az otthoni anti-aging bőrápolást!

UI: Próbáld ki a hozzá tartozó kezelést is szalonomban....  Az azonnali WOW hatás elkerülhetetlen! 

Üdv,