Show menu button

Miért jobb kozmetikussal, mint nélküle?


Egy jó kozmetikus....

- szebbé, egészségesebbé tudja varázsolni arcbőrödet.

- tudatosabbá, magabiztosabbá tesz a bőrápolás terén.

- tanácsokkal tud ellátni, hogy hogyan kezeld aktuális bőrproblémádat.

- mellett nincs felesleges pénzkidobás, hisz nem vásárolsz felügyelet nélkül random termékeket a netről.

- segítségével időt (is) spórolhatsz, hisz nem neked kell "kitalálni, megfejteni" mely termékek a számodra legmegfelelőbbek.

- segít kialakítani a megfelelő otthoni bőrápolási programodat DE

mi van abban az esetben, ha a megfelelő otthoni készítmények használata mellett még látványosabb és gyorsabb eredményt szeretnél elérni az arcbőrödön?

Akkor személy szerint én a kabinkezeléseimet javaslom szalonomban, amelyek során olyan koncentrációban kapod a megfelelő hatóanyagokat, amelyek az otthoni termékekben nem elérhetők!

A kezeléseimet mindig az arcbőröd aktuális állapotához igazítom, vagyis nem egyszerűen csak a bőrtípusodat nézem, hanem az adott bőrproblémá(k)ra keresem a megoldást. Ha azt szeretnéd tudni, hogyan kell egyszerre kezelni a pattanásokat és a ráncokat, vagy új évszak miatt extrán kiszáradt a bőröd vagy "csak" a pigmentfoltokkal van problémád, akkor én az adott problémá(k)ra fókuszálva javaslok kezeléseket.

A szalonomban elérhető IMAGE Skincare professzionális kezeléseinek tárháza széles körű, és a legnagyobb előnyük azok a látványos és hatékony eredmények, amelyeket otthoni ápolással nem érhetőek el.

Ha még nem ismered az IMAGE kezeléseit, akkor javaslom hogy próbáld ki egyszer nálam... mert 1 alkalom elég ahhoz, hogy érezd, ez más mint a többi! Lehet, hogy egy alkalom nem fogja megoldani a problémádat, de egy igazán fontos mérföldkövet jelenthet számodra; azt, hogy elindultál a szebb és egészségesebb bőr elérése felé.

Engedd, hogy végigkísérjelek az utadon, és szebbé varázsoljam az arcbőrödet!