Egy paletta, amely az egyszerűséget és a vidámságot képviseli a gyümölcsös, dzsúsz színeken keresztül

A kollekció mindenkori atyja, Peter Schmidinger ekképp vélekedik az idei év tavaszi/nyári megjelenésről:

"Számomra az idei év tavaszi/nyári trend színei a vidámságot képviselik. A termékek egyszerűen használhatóak – még csak tükör sem kell hozzá. Imádom a lenyűgöző szemhéj stiftet. A színei nagyítják a szemet, mindenkinek jól állnak és vízállóak! Élvezd az idei tavaszt/nyárt a dzsúsz smink palettájával"

Ahogy Peter említette, a 2016-os év a gyümölcsös, üde, fiatalos, friss színekre épül a minimalizmus jegyében. Mivel ezek a színek nem harsányak, így lehetőséget engednek arra, hogy a természetesség keretein belül, de kihangsúlyozzuk előnyeinket anélkül, hogy ezzel „egyen sminkűvé” tegyük magunkat.

Ha pedig esetleg néhanapján egy erős rúzst szeretnénk viselni (például a cseresznye színű rúzs stiftet a kollekcióból), az se jelenthet problémát, mivel a Babor könnyen alkalmazható szemhéj stiftjei szuperül párosíthatóak ezekkel.

Ha nálam jársz, ne felejtsd el kipróbálni őket, hogy megtudd mely színek és árnyalatok passzolnak leginkább hozzád és emelik ki egyedi szépségedet.

Légy utánozhatatlan, légy egyedi,  és merj MAGAD maradni sminkben is!

Az új kollekcióról bővebben:

Pirosító stift

Kényelmes, könnyen használható stift formában érkezett meg az új Babor pirosítók is, amelynek a végén egy aplikátor van, mellyel a pirosító könnyedén eloszlatható az arcon az ujjbegyek összekenése nélkül. A barackos és rózsás árnyalatok egy csipetnyi frissességet adnak az arcbőrnek. Ajkakra, szemhéjra, homlokra, az orcára vagy akár az orra is egyaránt használható.

Körömlakkok

„Magas fényű“ körömlakkok, melyek kombinálják a fényt az egyszerű használhatósággal. Gyorsan szárad és hosszan tartó. Toluol és Formaldehyd nélkül.

Szemhéj stift, három magas fényű színben

Ez a szuper tartós, vízálló szemhéj stift három színben kapható. Elefántcsont gyöngyház a szemhéj világosításhoz, mango, egy csipetnyi frissességhez és az elegáns májva az előző kettő vegyítéséhez. A stiftes megoldásnak köszönhetően szuper egyszerűen használható. A stift végén található aplikátor a színek elegyítésére szolgál.

 

Szájfény stift, négy gyümölcsös, dzsúzos árnyalatban

Nemcsak fényt ad ajkaidnak, de ápolja is azokat, anélkül, hogy a ragadó érzet fennmaradna: A tekerős megoldás miatt pedig praktikus és kényelmesen használható is egyben. Újszerűen 3 különböző eredménnyel: fényes, matt & enyhén metálos.

 

Véleményem szerintem a Babor ismét előrukkolt egy olyan kollekcióval, melynek termékei alap sminkeszközként tekinthetőek minden egyes igényes nő számára. Könnyen alkalmazhatósága miatt pedig bárkinek merem ajánlani.

Ha további kérdésed lenne, akkor hívj bizalommal a +36 20/311 3811 es számon, vagy keress bátran emailen keresztül is.

Üdv,

Bea

  •