Szalonomban már kapható az optikailag fiatalító hatású Anti-Aging púder!

A német kozmetikai specialista, az Age Attraction egy kiváló minőségű ásványi make-upot fejlesztett ki, a Wonder Pearls, ami már kapható üzletemben is. Az eredeti német gyártmányú gyöngypúder akozmetikai tökéletesség innovációja!  Egyszerűen imádom.:)

Kiknek ajánlom?

Azoknak, akik pár perc alatt szeretnének optikailag megfiatalodni.

Első használatánál már láthatóan csökkenti/ eltünteti az apróbb ráncokat, szarkalábakat,rosaceákat, ezzel egyenletessé, szebbé téve a bőrt.  További hihetetlen nagyon előnye, hogy UV védelmet biztosít használójának.

Mi is pontosan a Wonder Pearls –Youth Minerals?

A Wonder Pearls – Youthing Minerals  (csodagyöngy fiatalító ásványokkal) különlegessége a gyöngypúder alkalmazásában van.  A termék nemcsak a 20 életfontosságú aminosavat tartalmazza, hanem egy egészen egyedülálló ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A természetben előforduló tiszta állapotban hagyott gyöngypúder segít a bőr természetes öregedési folyamatának lassításában, továbbá fiatalos, friss kinézetet kölcsönöz használójának.

A teljes értékű nyomelemeknek, a cinknek, a szelénnek, a lítiumnak, a foszfornak, a jódnak, a vasnak és a magnéziumnak köszönhetően a Wonder Pearls  támogatja a sejtszövetek regenerációs képességét és erősíti a bőr megújulásának természetes folyamatát.

A mikro porrá zúzott ásványokkal készülő Wonder Pearls- Youthing Minerals  követi bőröd természetes fénytörését. A púder multifunkcionális:  kiválóan alkalmazható az árnyalati eltérések korrigálására, de lehetővé teszi a csillogó esti megjelenést is.

5 különböző árnyalat közül választhatsz. A legsötétebb 6. árnyalat pedig tökéletesen alkalmas pirosítóként vagy erősen napbarnított bőrre.

Amiért bátran tudom ajánlani a terméket, az az, hogy hihetletenül hatékony, és látványos eredményt tud elérni! Kíváló eszköz  a különböző apróbb bőrhibák eltüntetésére pár perc alatt. Továbbá nyugtató hatása van az arcbőrre!

A termék: Erősen bőrbarát UV védelemmel. Bármely bőrtípusra alkalmas!

Gyere és próbáld ki a gyöngypúdert! Igérem, imádni fogod!smiley

További információért kérlek látogasd meg a Wonder Pearls hivatalos honlapját:  a www.gyongypuder.hu