Egy programozott otthoni szépségápolási kúra 

a Babor új 2017-es húsvéti ampulla tojásával


az üdébb, tisztább és szebb bőrért


Megérkezett az eddigi talán legszebb Húsvéti Ampulla Tojás, amellyel egy kéthetes kényeztető utazásra viheted el bőröd a hideg tél után. :) Engem azonnal magával ragadott dombornyomott felületével és csodás színeivel, biztosan Téged is elvarászol majd!

Mi is ez az ampulla?

Az ampulla az egyik legegyedibb formája az otthoni bőrápolásnak. Ez egy kis üvegfiola, amely légmentességet és maximális biztonságot teremt a benne rejlő hatóanyagoknak és koncentrátumoknak, így lehetővé teszi azt, hogy otthon is a legjobbat kapd.

Használata is könnyű és az adagolásával se kell bajlódni, mivel pont annyit rejt magában, amennyit bőröd megigényel; 2ml-t a csodaelixírből.

Ennek az üvegcse „tetejét” csak lágyan fel kell törni (klikk), hogy utána a benne rejlő hatóanyagot az ujjunkkal könnyedén felvihessük az arcbőrünkre.


Hát nem hangzik egy tökéletes esti rituálénak egy fáradt nap megkoronázásához?


A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 2 hetes bőrápolási kúra.

Tartalma: 
1 x Hydra Plus Active Fluid
2 x Algae Active Fluid
2 x Triple Booster Fluid
2 x Active Night Fluid
2 x Collagen Booster Fluid
2 x 3D Lifting Fluid 
2 x Lift Express Fluid 
1 x SeaCreation The Serum

Ára: 15.450 Ft

Ha azon gondolkodtál, szívesen kipóbálnád az ampulla jótékony hatásait a bőrödön vagy már igazi Babor-fanatikus vagy, és csak a megfelelő alkalomra vártál, hogy megvásárolhasd a csodafiolákát, akkor ez a húsvéti ampulla szett a TE lehetőséged, hisz sokkal kedvezményebben juthatsz hozzá a népszerű ampullákhoz, mintha külön-külön vásárolnád meg azokat.

További kérdés, kérés esetén keress bizalommal a +36 20/311 3811-es számon vagy gyere el szalonomba, és vásárold meg személyesen is!

Üdv,

Bea