BABOR Húsvéti ampulla tojás 2015

Nemcsak káprázatos, de hatékony is

A nagysikerű karácsonyi adventi ampulla naptár után ismét kapható BABOR húsvéti ampulla tojása, amely most tavaszra készíti fel bőrünket és lelkünket.

14 válogatott csoda elixírt tartalmazó díszdoboz most hihetetlenül gyönyörű, rózsaszín színekben pompázik.

Ha még nem próbáltad volna a BABOR ampullákat, akkor MOST ez egy tökéletes alkalom.

A Húsvéti Ampulla Tojás tartalma:

2 x Hydra Plus Active Fluid: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.
2 x Revitalizing Oxygen Fluid: Ez a száraz bőrre való fluid extra adag oxigén tartalamával revitalizálja a bőrt, és friss, rózsás ragyogást kölcsönöz neki.
2 x Triple Booster Fluid: Egy fluid azon bőrtípusokra, melyek teljes körű regenerációra vágynak. Ha a bőr így elő van készítve, jobban felszívja a későbbiekben felvitt anyagokat
2 x Collagen Booster Fluid: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.
3 x 3D Lifting Fluid: Tripla hatásával eltörli az idő nyomait, csökkenti a finom ráncokat, feszesíti a bőrszövetet és a kontúrokat.
2 x Lift Express Fluid: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzi a bőr dehidratációját.
1 x SeaCreation Fluid: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú BABOR thermophilussal és Glycocéane GP3-mal egyenesen az óceán mélyéről. Hatékony védelem a bőröregedés ellen. Hosszantartóan csökkenti az öregedés látható jeleit.

Vásárold meg kedvező áron szalonomban 14.500 Ft-ért.

Üdv,

Bea

 

Forrás és képek: Babor Magyarország, www.babor.hu.