"Babor húsvéti ampulla tojás-  egy tavaszi felüdülés az arcbőrnek"

A gondosan válogatott szépség elixírek elegáns csomagolásban már kaphatóak a GB Kozmetikában.

A Babor húsvéti ampulla tojása 14 válogatott Babor fluidot tartalmaz, üde rózsaszín és ezüst színekbe csomagolva.

Csak gyengéden törd fel őket, hogy felfedd a szépség titkát: 2ml nagy koncentrációjú aktív összetevőt. A szakemberek tudják, hogy ez a szépség hangja. Úgyhogy ha ezt az egyedülálló húsvéti tojást keresed, a legjobb, ha fülelsz, hátha meghallod a különleges „klikk” hangot. És ha megtaláltad a húsvéti tojást, két hétig kényeztetheted magad a nagyszerű Babor ampullákkal, és élvezheted az irigylesre méltó fiatalos arcbőrödet.

Az ampulla tojás tartalma 14 napra:

-2 x Hydra Plus Active Fluid: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.

-2 x Algae Plus Active Fluid: Az óceánok hullámának ereje. A természetes planktonalga-kivonat méregteleníti a bőrt.

-2 x New Skin Fluid: Napraforgómagból, fehér csillagfürtből és útifűből nyert, vízben oldódó ceramidok regenerálják a lipidmátrixot.

-2 x Collagen Booster Fluid: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.

-3 x 3D Lifting Fluid: Tripla hatásával eltörli az idő nyomait, csökkenti a finom ráncokat, feszesíti a bőrszövetet és a kontúrokat.

-2 x Lift Express Fluid: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzi a bőr dehidratációját.
-1 x SeaCreation Fluid: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú BABOR thermophilussal és Glycocéane GP3-mal egyenesen az óceán mélyéről. Hosszantartóan csökkenti az öregedés látható jeleit.

A tojás ára:  13.800 Ft

(Ha külön-külön vennéd meg az ampullákat, akkor akár 18.000 Ft-ba is kerülhetnek az ampullák.)

Ha felkeltettem érdeklődésedet, vagy bármely egyéb kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, akkor hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon, vagy látogass el megújult szalonomba.

Üdv,

Bea