Lógó has? Cellulitos bőr? Laza, puha kötőszövet a különösen problémás területeken, úgymint a has, comb, fenék? 

Esetleg épp fogyókúrázol, és szeretnél rásegíteni az eredményre?"

 

Hozd magad bomba formába a nyárra egy fájdalommentes,

de hatékony kezeléssel a GB Kozmetikában, és vedd igénybe az AJÁNDÉKkezeléseket is.

Kiknek ajánlom?

Az aromaterápiás fáslimódszer ajánlott mindenkinek, akiknek problémájuk van az alakjukkal; alkalmas a gyengétől az erős cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a laza bőr feszessé tételére. Továbbá bármilyen diéta, salaktalanító- és méregtelenítő kúra  rásegítésére, kiegészítésére is alkalmas.

Ezzel a teljesen természetes és rendkívül hatékony Wiener aromaterápiás fáslizó módszerrel a legproblémásabb helyekről fogyunk le, vagyis a combról, hasról, fenékről.

A hatás lényege:

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Kezelés menete:

1.Aromaterápiás fáslizó kezelés:

A kezelendő területre vékony rétegben felviszem a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozom. Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerem lehetőleg párhuzamosan, hogy a problémás területeken valamennyi testrészt befedjék. A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetem egy ágyra, és könnyű takaróval betakarom, és hagyom hagyni a pakolást 45-50 percig.

2. Ajándék hullámmasszázs

A kezelések zárásaként megajándékozlak egy hullámmasszázzsal is, amely még inkább rásegít a kívánt célod eléréséhez. --> A hullámmasszázs segédkezik a salaktalanításban, méregtelenítésben, narancsbőr kezelésében, karcsúsításban, nyirokkeringés és vérkeringés fokozásában, relaxáció- és stressz oldásában.

 

Amire oda kell figyelni a maximális eredményért:

-3 órával a kezelés előtt nem szabad szilárd ételt ennünk, mert akkor a szervezetünk nem a lerakódott tartalékokat fogja elégetni.

-Igyunk legalább 2,5 liter folyadékot, úgymint cukormentes vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó teákat, hogy a szervezet mindenféleképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat. (Alkoholos, szénsavas, cukros italokat egyáltalán nem ajánlott fogyasztani)

Ellenjavaslatok:

A kezelések bármely évszakban ajánlottak, és nem megterhelőek a szervezet számára, így nagyon kevés az ellenjavaslata:

-epilepszia

-rákos elváltozások

-terhesség, szoptatás alatt

-menstruáció ideje alatt

-műtétek vagy súlyos betegségek után

-cukorbetegség esetén

-allergiás reakciók esetén

A kezelés/ek árai:

1 alkalmas kezelés ára: 5.000Ft + AJÁNDÉK hullámmaszázs a kezelés után

3 alkalmas kezelés ára: 15.000Ft + AJÁNDÉK hullámmasszázs a kezelések után

6 alkalmas kezelés ára: 30.000Ft + AJÁNDÉK hullámmasszázs a kezelések után

 

Ha bármilyen kérdésed lenne a kezeléssel kapcsolatban, vagy szeretnél velem egy személyes konzultációt a kezelés megkezdése előtt, akkor hívj bizalommal a +3620/311-3811-es számon.

Üdv,

Géber Bea

GB Kozmetika

Forrás: Center Kft honlapja: www.alakformalas.hu