A BABOR AGE ID őszi/téli kollekciójában visszaköszönnek a természet színei

Próbáld ki Te is a szalonomban, és tapasztald meg a német minőséget!

Az ÚJ kollekció zöld és a barna különböző árnyalatai melegséggel hatják át a sminkeket. A rúzsoknál és a körömlakkoknál megjelenik a narancs szín is, amely tökéletesen ellensúlyozza a földszíneket. A kollekció darabjaival megalkodhatod a tökéletes hétköznapi sminket, de akár egy merészebb partisminket is lehetővé tesznek!

 

 

A sminkkollekció darabjai:

Lip Colours
Az őszi színekben pompázó krémes textúrájú rúzsok optikailag feltöltik az ajkat. A gránátalma kivonatnak köszönhetően védelmet nyújtanak és táplálnak. 


Lip Liners
A lágy, krémes textúrájú szájkontúr ceruzák tökéletesen keretbe foglalják az ajkakat, és megakadályozzák az intenzív színű rúzsok elkenődését.


Nail Colours
A trendkollekció fényes hatású körömlakjai színben harmonizálnak a rúzsokkal, így kifogástalan stílusérzék látzsatát keltik. Emellett praktikusak , hiszen gyorsan száradnak, és hatásuk hosszan tart.


Eye Shadow Quattro Green 
A szemhéjpúder paletta színeit a természet ihlette. A kétféle zöld és a kétféle barna árnyalat elegáns ragyogást kölcsönöz a szemeknek. Színei számos lehetőséget kínálnak akár alkalmi, akár hétköznapi sminkek elkészítéséhez.


 

Ultra Definition Mascara Dark Green 
A dúsító szempillaspirál mélyzöld színe tökéletes szinergiában van a szemhéjpúder paletta árnyalataival, létrehozva a tökéletes sminket. Speciális kialakításának köszönhetően elkülöníti a szempillákat, és fantasztikus dús hatást kölcsönöz. Hatása hosszan tart.