Egyéni sminkoktatás indul a GB Kozmetikában


a tökéletes mindennapi, nappali smink elsajátításához


a Babor AGEID -val, az első kutatásokon alapuló smink-termékcsaláddal 

A cél: kihangsúlyozni természetes szépségedet és örömmé, egyszerűvé tenni a mindennapi sminkelést!

 A végeredmény gyors, egyszerűen elsajátítható és látványos!

A training folyamán megtanítalak hogyan is készítheted el a tökéletes nappali sminket 10 perc alatt a Te karaktered, stílusod és az aktuális trend figyelembe vételével! A helyes mozdulatok és a sorrend elsajátításával az oktatás után Te is el fogod tudni készíteni a sminkedet!

A kép forrásához és a videó megtekintéséhez kattints a következő linkre: TrendKözelben műsor 14.évad 4adása

1. lépésben megtanítalak, hogyan is alapozd le kifogástalanul és lehetetfinoman arcbőröd, ami a tökéletes smink alapját képezi. Itt egy bőranalízist is végeznék, hisz nagyon fontos a bőrtípusnak megfelelő alapozó kiválasztása/használata.

2. lépésben a ragyogás és formázás következik, amikor a már szépen lealapozott arcon használnánk korrektort, highlighter-t és pirosítót, hogy ezzel egy tökéletes lifting hatást érhessünk el az arcon. A korrektor és a pirosító megfelelő felhelyezésével erősebb vagy lágyabb kontúrokat adhatunk az arcunknak. 

3. lépés a szemöldökre fókuszálna, annak kiemelésére és szem optikai kihangsúlyozására.

4. lépésben pedig fejeznénk be a sminket. A szemhéj kihangsúlyozásával és árnyékolásával, valamint a száj rúzsozásával és a szempilla felhelyezésével gyengébb vagy erősebb stílusban sminkelhetünk.

Vedd igénybe Te is ezt a személyes sminkoktatást most 5.000Ft-ért. Ha pedig 20.000Ft felett vásárolsz a Babor AGE ID termékeiből, akkor jóváhagyjuk az oktatás árát!

Jelentkezz be MOST  a +36 20/ 311 3811-es telefonszámon.

További szép napot!

Üdv,

Bea