Ha úgy érzed, hogy bőrödet megsínylette a hideg téli idő, és valami alternatívát keresel, amely bizonyított (vendégeim körében is), akkor olvass tovább mit ajánlok Neked!

Az új, 2018-as Babor húsvéti ampulla tojásáért


 üdébb, tisztább és szebb bőrt kapunk cserébe!


A Babor új ampulla tojásával egy kéthetes kényeztető utazásra viheted el a hideg téli ártalmaktól szendvedő arcbőrt. Engem azonnal magával ragadott vidám színeivel és játékos megjelenésével. Hiszem, hogy Téged pedig tartalma fog elvarázsolni!

Mi is ez az ampulla?

Az ampulla az egyik legegyedibb formája az otthoni bőrápolásnak. Ez egy kis üvegfiola, amely légmentességet és maximális biztonságot teremt a benne rejlő hatóanyagoknak és koncentrátumoknak, így lehetővé teszi azt, hogy otthon is a legjobbat kapd.

Használata is könnyű és az adagolásával se kell bajlódni, mivel pont annyit rejt magában, amennyit bőröd megigényel; 2ml-t a csodaelixírből.

Ehhez az üvegcse „tetejét” csak lágyan fel kell törni (klikk), hogy utána a benne rejlő hatóanyagot az ujjunkkal könnyedén felvihessük az arcbőrünkre.


Ugye, hogy ez egy tökéletes esti rituálé egy fáradt nap megkoronázásához?


A sorrend meghatározott, hiszen ez egy célzott, 2 hetes bőrápolási kúra.

Tartalma: 

1 x Hydra Plus
1 x Algae Vitalizer
2 x Beauty Rescue
1 x Oxygen Plus
2 x Active Night
2 x Perfect Glow ÚJ!
2 x 3D Firming
2 x Lift Express
1 x SeaCreation

Ára: 15.450 Ft

Ha azon gondolkodtál, hogy szívesen kipóbálnád az ampulla jótékony hatásait a bőrödön vagy már igazi Babor-fanatikus vagy, és csak a megfelelő alkalomra vártál, hogy megvásárolhasd a csodafiolákat, akkor ez a húsvéti ampulla szett a TE lehetőséged, hisz sokkal kedvezményesebben juthatsz hozzá a népszerű ampullákhoz, mintha külön-külön vásárolnád meg azokat.

További kérdés, kérés esetén keress bizalommal a +36 20/311 3811-es számon vagy gyere el szalonomba, és vásárold meg személyesen!

Üdv,

Bea