GRAND CRU – A RÓZSA ÁLTAL INSPIRÁLT kényeztető anti-aging arckezelés

A BABOR egy, a piacon igazán különleges és egyedi termékkel rukkolt elő. A Grand Cru minden idők legexkluzívabb ampulla kezelése, melyben a BABOR két ikonikus eleme, a rózsa és az ampulla egyesül.

A kezelés folyamán 3 precíziós koncentrátumot alkalmazok, amelyek kivételes anti-aging fiatalító hatásuk mellett az érzékeinkre is hatnak.

A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. Illatával igazán elvarázsol, hatóanyagával pedig rögvest láthatjuk az eredményt.

Ezt követi a The White ampulla, mely fehér alba rózsa kivonattal még simább, egyenletesebb és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Segít a fehérje maradványok eltávolításában azáltal, hogy serkenti a sejtek anyagcseréjét, gátolja a melanin és tirozináz termelését.

Az intenzív ampullakúrát a The Black ampullák zárják, mely a black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, így segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. Felurasavból és rozmaringból származó antioxidánsai teljeskörű DNS és őssejt védelmet nyújtanak még a napsütés ellen is.

Gyere el kozmetikámba és tapasztald meg Te is a BABOR egyedülálló Grand Cru ampulláit arcbőrödön! A kezelés ára 17.000Ft.

A kezelés megerősítéséhez, otthoni használatra ajánlom a GRAND CRU ampullaszettet.

Üdv,

Bea