Babor Adventi Ampulla Naptár már a GB Kozmetikában

Ajándék Neked és szeretteidnek

Babor sikerterméke ismét visszatért szalonomba, de most új trendi fekete csipkés díszdobozban csábít.

A naptár minden egyes rózsaarany ablakocskája mögött ott rejtőzik egy 2ml-es fluid, mely telis-tele van értékes aktív összetevőkkel. Ezek a hatóanyaggal teli szérumok a mozgalmas karácsony előtti időszakban pihentetik, felfrissítik és gazdagon táplálják a bőrt. December 1-től 24-ig, minden nap egy -egy ampullát kell az arcbőrbe óvatosan belemasszírozni és hagyni, hogy az értékes aktív összetevők fokozatosan fejtsék ki pozitív hatásukat a bőrön.

Egy naptár, amivel mindenki nyerhet:

Ha saját magadnak vásárolod meg az Ampulla Naptárt, akkor ezzel a hatékony 24 napos otthoni kúrával  a legjobb formádat hozhatod Karácsonyra.

Ha pedig ajándéknak szánod a karácsonyfa alá, akkor szeretteid januárját szépítheted meg vele.

Adventi ampulla naptár 2014 részletes leírása:

2 x Hydra Plus Active Fluid: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.

3 x Algae Active Fluid: Az óceánok hullámának ereje. A természetes planktonalga-kivonat méregteleníti a bőrt.

2 x Revitalizing Oxigén Fluid ÚJ : Oxigéncsobbanás a bőrnek. Kapszulába zárt oxigént szállít a sejtekbe, hogy serkentse a sejtlégzést.

2 x Stop-Stress Fluid ÚJ : Nyugtatja a bőrt, oldja a stresszt, csökkenti a stresszel összefüggő bőrpírt és irritációt.

3 x Triple Booster Fluid ÚJ : Növeli a bőr vízmegkötő képességét, serkenti a hialuronszintézist, véd a dehidratáltságtól, nedvességraktárokat hoz létre a bőrben.

3 x Collagen Booster Fluid: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.

3 x Lift Express Fluid: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzve ezzel a bőr dehidratációját.
 

3 x HSR Glamour Fluid: feszesítő különkiadás az ampullanaptárhoz. Az aranyrészecskék elegáns csillogást kölcsönöznek a bőrnek, a folyékony fehérarany pedig serkenti a sejtaktivitást.

3 x SeaCreation The Serum: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú gyöngyfehérjével, tengeri selyemmel egyenesen az óceán mélyéről, hogy a bőre a legjobb kényeztetést kapja, és emellett a legnagyobb szépségében tündökölhessen.


Látogass el hozzám, nézd meg személyesen is a Babor Adventi Ampulla Naptárt, és vidd el nagyon kedvező áron: 20.850 Ft-ért. Ha bármilyen további kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, hívj bizalommal a +36 20/311- 3811-es számon.

 

Üdv,

Bea

Forrás és képek: Babor Magyarország, www.babor.hu.