24 napos otthoni szépségkúra a Babor-ral.

Ki mondana erre nemet?

Elegancia és szakértelem már a Babor nevével összeforrt, melynek legkiválóbb megtestesítője a folyton megújuló adventi ampulla naptára.

Ez évünk se kivétel természetesen...   2015-ben is a BABOR ismét előrukkolt egy új adventi naptárral, amely most éjfekete kiszerelésben indult elcsábítani a világot és rózsássá tenni az év utolsó napjait.

Mit is tartalmaz pontosan ez a titokzatos adventi naptár?

Minden egyes ablakocskája mögött egy csodafiola lakozik, ami pont azt nyújtja bőrödnek, amit az megigényel.

  • 2 db Hydra Plus Active Fluid-ot: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.
  • 3 db Algae Active Fluid-ot: Az óceánok hullámának ereje. A természetes planktonalga-kivonat méregteleníti, megtisztítja a bőrt.
  • 2 db Revitalizing Oxigén Fluid-ot: Oxigéncsobbanás a bőrnek. Kapszulába zárt oxigént szállít a sejtekbe, hogy serkentse a sejtlégzést.
  • 3 db Triple Booster Fluid-ot: Növeli a bőr vízmegkötő képességét, serkenti a hialuronszintézist, véd a dehidratáltságtól, nedvességraktárokat hoz létre a bőrben.
  • 2 db Collagen Booster Fluid-ot: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.
  • 2 db 3D lifting-et: Hármas hatású formulával csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt és erősíti természetes kontúrjait.
  • 3 db Lift Express Fluid-ot: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzi a bőr dehidratációját.
  • 3 db HSR Glamour Fluid-ot: feszesítő különkiadás az ampullanaptárhoz. Az aranyrészecskék elegáns csillogást biztosítanak a bőrnek, míg a folyékony fehérarany pedig serkenti a sejtaktivitást.
  • 2 db Glow Booster Bi-Phase Ampoule ÚJ - Fénnyel feltöltő két fázisú ampulla. Ragyogást, egyenletességet, fényt kölcsönöz a bőrnek.
  • 2 db SeaCreation The Serum-ot: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú gyöngyfehérjével és tengeri selyemmel egyenesen az óceán mélyéről, hogy a bőröd a legjobb kényeztetést kapja, és emellett a legnagyobb szépségedben tündökölhess.

      ára: 21.750 Ft

Ezekkel a fiolákkal minden egyes napodat (vagy akár szeretteid napját is) ünneppé varázsolhatod.

Használata egyszerű: csak gyengéden törd fel a üvegcse tetejét, és egyenletesen vidd fel a hatóanyagot  az arcbőrödre.

Elég egy ampulla használata egy hosszú, fárasztó nap után/lefekvés előtt, és hidd el nekem, a hatása nem fog elmaradni másnap.

Engedj a csábításnak...Vásárold meg Te is szalonomban és légy ennek a 24 válogatott csodaelixírt tartalmazó adventi ampulla naptár boldog tulajdonosa.

Üdv,

Bea

GB Kozmetika - Tata

+36 20 311 3811

Forrás és képek: Babor Magyarország/www.babor.hu és www.babor.de