Az ünnepekre készülve...


már kapható a Babor ampulla naptára a GB Kozmetikában, amely nemcsak kiváló karácsonyi ajándék, de segíthet az adventi készülődésben is, hogy az ünnepekre a legjobb formánkban tündökölhessünk!


A 2016-os BABOR Adventi naptár egy kis karácsony előtti békességet kínál az ünnepek előtti pörgős mindennapokban, mert ebben az időszakban a szeretet ünnepe nem igazán tűnik békésnek...

Nemcsak a családunkat kell managelni és helyt állni a munkánkban, de egyéb "édes teher" is megjelenik a láthatáron, úgy mint a karácsonyi ajándékok vásárlása vagy épp az ünnepi menü megtervezése.

Ilyenkor nemigen jut szabad időnk magunkra, legkevesbé nem a hideg, téli ártalmaktól szenvedett arcbőrünkre. 

De ha csak pár percet is tudnánk magunkra fordítani, már az is csodákra lenne képes, hisz a Babor ampulláknak már ennyi idő is elég ahhoz, hogy azonnali, látható eredményt tudjanak produkálni az arcbőrön...

Sőt használatuk is gyerekjáték és tényleg pikk-pakk elkészülünk vele; csak gyengéden törjük fel a üvegcse tetejét, és egyenletesen vigyük fel a hatóanyagot a már letisztított arcbőrre, dekoltázsra. Végezetül pedig csak élvezzük és csodáljuk, ahogy az értékes hatóanyagok kifejtik hatásukat a bőrön!

A naptár tartalma:

2x Hydra Plus Active Fluid: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.
3x Algae Active Fluid: Az óceánok hullámának ereje. A természetes planktonalga-kivonat méregteleníti, megtisztítja a bőrt.
2x Revitalizing Oxygen Fluid: Oxigéncsobbanás a bőrnek. Kapszulába zárt oxigént szállít a sejtekbe, hogy serkentse a sejtlégzést.
3x Triple Booster Fluid: Növeli a bőr vízmegkötő képességét, serkenti a hialuronszintézist, véd a dehidratáltságtól, nedvességraktárokat hoz létre a bőrben.
2x Active Night Fluid ÚJ!: Mindenképp lefekvés előtt ajánlott alkalmazni! Éjszaka megemeli a bőr energia szintjét és segíti a sejtek anyagcseréjét a mély alvás fázisban.
2x Collagen Booster Fluid: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.
2x Youth Control Booster Bi-Phase ÚJ!: Segít csökkenteni a látható szarkalábakat és a látható ráncok körvonalait, továbbá támogatja a természetes hyaluron-sav szintézist a bőrben és feltölti a sejtek energia készleteit.
2x 3D Lifting Fluid: Hármas hatású formulával csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt és erősíti természetes kontúrjait.
3x Lift Express Fluid: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzi a bőr dehidratációját.
3x SeaCreation THE SERUM: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú gyöngyfehérjével és tengeri selyemmel egyenesen az óceán mélyéről, hogy a bőröd a legjobb kényeztetést kapja, és emellett a legnagyobb szépségedben tündökölhess.
+ GB AJÁNDÉK (mini Babor tisztító páros + Babor meglepetés krém minta) 

 

Ára: 21.900Ft

Érdemes MOST beszerezned az ampulla naptárat a GB Kozmetikában, hisz sokkal kedvezményesen juthatsz hozzá a népszerű ampullákhoz, mintha külön-külön vásárolnád meg azokat. Sőt 2db vásárlása esetén 10% kedvezményt adok! 

További információval, vásárlással kapcsolatban gyere el szalonomba vagy hívj a +36 20/311 3811-es számon!

Üdv,

Bea