MesoFill-R-  mezopen készülék…

…a tűhengeres mezoterápia új generációs vívmánya

Már az első, pici ráncok megjelenésekor ajánlott.

Szalonomban mindig törekszem a kozmetikai piac legkiválóbb kezeléseit összegyűjteni, elsajátítani, hogy vendégeim csak a maximumot kapják akkor, amikor nálam járnak.

Téli kedvezményes kezelésként a MesoFill-R mezopen anti-aging/bőrmegújító kezelést mutatnám be, amely még hatékonyabb és eredményesebb, mint dermarolleres változata.

Fájdalommentes, gyors és megfizethető arcfiatalító beavatkozás azoknak, akik a tűs mezoterápiát preferálják és nem rettennek meg a mikro tűszúrásoktól.

Ez egy sokkal precízebb, pontosabb és kíméletesebb megoldás, mint a tűhenger, mivel a „kis fejének köszönhetően” a nehezebben elérhető területeket is könnyedén kezelhetővé teszi (úgymint orr, száj/szem környéke stb).

Most a GB Kozmetikában ez a kezelés egy 5 + 1-es kúra keretein belül igénybe is vehető, ahol a 6. kezelés ingyenes.  

Kiknek ajánlom ezt a kezelést?

Azoknak, akik gyorsan, fájdalommentesen, de megfizethető áron szeretnék arcukat szebbé, üdébbé, fiatalosabbá varázsolni.

Anti-aging és bőrmegújító hatása megkérdőjelezhetetlen, mivel látványos eredményeket ér el a

-a megereszkedett bőrön

-petyhüdt bőrön

továbbá

-halványítja a szarkalábakat

-világosítja  a pigment foltokat

Mi is történik pontosan egy kezelés folyamán?

Az arcbőr alapos megtisztítását/peelingezését követően érzéstelenítő krém kerül az arcra, amit egy mezopen kezelés követ. Ezen a steril, egyszer használatos mezopen fejen találhatóak a mikro-tűk, amik nagy sebességgel, függőlegesen fel-le mozogva kisebb csatornákat/sebeket ejtenek az arcbőr felső rétegében, így beindítva a bőr természetes gyógyulási, megújulási folyamatait.

Ezeknek a kisebb szúrásoknak köszönhetően a sejtek kollagént kezdenek el termelni (reaktiválják a kollagénért felelős sejteket), aminek következtében a bőr rugalmasabbá, tömörebbé, feszesebbé válik.  A kezelés folyamán 100%-ban biztonságos orvosi tisztaságú bőrállapot-javító és feszesítő koncentrátumokat juttatok be a bőrbe, amik még inkább elősegítik a kezelés pozitív kimenetelét.

Kezelés időtartama: 60 -75 perc (a kezelési felület alapján)

A hosszabb, látványosabb hatás végett célszerű kúraszerűen (4-8 alkalommal) igénybe venni a kezeléseket, amit 2-4 hetes „ bőrpihentető”  időszaknak kell hogy kövesen minden egyes alkalomkor.

Mire kell figyelni a kezelések után?

Mint bármely mezoterápiás kezelés után, itt is ügyelni kell a fényvédelemre, mivel a bőr, minimálisan is, de érzékenyebbé válik. A kezelések után nem szabad uszodába, szaunába járni. Minimális bőrpír jellemezhető a következő 1-2 napot, ami persze elmúlik.

Ha bármely további kérdésed lenne a kezeléssel kapcsolatban, szeretnéd kipróbálni vagy egy ingyenes bőrdiagnosztikát igénybe venni, akkor hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon.

Üdv,

Bea

 

Szöveg és kép forrása: http://www.mesofill-r.hu/ (MesoFill-R Mesopen magyarországi hivatalos forgalmazója)