Káprázatos színek, finom textúrák! 

Megérkezett a BABOR AGEID legújabb tavaszi/nyári sminkkollekciója! A kollekció színvilágát a tavasz színei  inspirálták, így születtek meg a csodálatos és egyedi árnyalatok.

Mit kell tudni az új kollekcióról?

Az AGE ID az első olyan sminktermékcsalád, amelyet bőrápolási kutatások eredményeire alapozva fejlesztettek ki, így az ultra modern textúrák és a gyönyörű színek mellett a termékek anti-aging hatással is bírnak. Egyedülálló tulajdonsága a dekorkozmetikumoknak a 4-szeres anti-aging hatás: 2 "instant lifting " + 2 "preventív anti-aging”. 

A 2017 tavaszi/nyári kollekció káprázatos színvilágát a tavasz színei ihlették, így születtek meg a csodálatos és egyedi árnyalatok. A termékpaletta meleg és hideg árnyalataival ragyogóvá varázsolhatóak az ajkak és körmök. A szemek a finom textúrájú és csillogó dekorkozmetikumok által sugárzóan szépek lesznek.

A kollekcióban olyan újdonságok is felbukkannak, mint az ajakolajok (Lip Oil) és a bronzosító gyöngyöcskék (Glow Rocks). A Lip Oil 2in1-tápláló olaj és szájfény egyben. A természetes eredetű olajoknak és a tengeri növényi kivonatnak köszönhetően táplálja és puhává varázsolja az ajkakat. A végeredmény: bársonyos ajkak és gyönyörű ragyogás. A Glow Rocks bronzosító púder gyöngyök elbűvölő ragyogást kölcsönöznek bőrödnek. Kiemelheted velük arcod legszebb vonásait, illetve testpúderként és szemhéjpúderként is használhatod.

Gyere el kozmetikámba az AGEID 2017-es tavasz/nyári sminkkollekció termékeiért, hogy követhesd a legfrissebb sminktrendeket! 

Üdv,

Bea