Az ampullába zárt csoda

A német Babor az ampullái által vívta ki máig elismert és megbecsült hírnevét, melyekkel folyamatos kutatói fejlesztéssel, német gyártásával és precizitással idáig hatalmas nagy elégedettséget szerzett használói körében.

Mi is ez az ampulla?

Az ampulla az egyik legegyedibb formája az otthoni bőrápolásnak. Ez egy kis üvegfiola, amely légmentességet és maximális biztonságot teremt a benne rejlő hatóanyagoknak és koncentrátumoknak, így lehetővé teszi azt, hogy otthon is a legjobbat kapd.

Használata is könnyű és az adagolásával se kell bajlódni, mivel pont annyit rejt magában, mint amennyit bőröd megigényel; 2ml-t a csodaelixírből.

Ennek az üvegcse „tetejét” csak lágyan fel kell törni (klikk), hogy utána a benne rejlő hatóanyagot az ujjunkkal könnyedén felvihessük az arcbőrünkre.

Hát nem hangzik egy tökéletes esti rituálénak egy fáradt nap megkoronázásához?

A húsvétra hangolódva pedig…

… a Babor gondosan válogatott bestselling ampullái egyszerre is megvásárolhatók most egy gyönyörű, pillangós mintájú, tojás formájú díszdobozban.

 

Tartalma:

 2 x Hydra Plus Active Fluid: Pezsdítő szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek. A hialuronsav intenzíven hidratál, és megköti a bőrben a nedvességet.

 2 x Revitalizing Oxygen Fluid: Ha egy kis oxigénre szomjaznak sejtjeid... Bőröd utána fellélegzik, és rózsássá, üdébbé válik.

 2 x Collagen Booster Fluid: Serkenti a bőr saját kollagéntermelését, és a kollagénrostokat egy szilárd, szabályos rendszerbe rendezi.

 2 x Triple Booster Fluid: A bőröd személyi edzője; Egy teljes körű sejtregeneráció, amely bőröd egyenletesebbé, fiatalosabbá teszi.

 3 x 3D Lifting Fluid: Tripla hatásával eltörli az idő nyomait, csökkenti a finom ráncokat, feszesíti a bőrszövetet és a kontúrokat. Az organikus szilikon fejleszti a kötőszövet struktúráját.

 2 x Lift Express Fluid: A mimikai ráncok mélységét csökkenti, az arcbőrt azonnal simítja, megelőzi a bőr dehidratációját.

 1 x SeaCreation Serum: Luxus bőrápolás nagyhatékonyságú gyöngyfehérjével, tengeri selyemmel egyenesen az óceán mélyéről, hogy a bőre a legjobb kényeztetést kapja, és emellett a legnagyobb szépségében tündökölhessen.

Ára: 15.450 Ft

Azoknak, akik nem szeretik a „zsíros” hatású krémeket, azok számára ez egy tökéletes alternatíva otthoni használatra.

Ha további kérdésed lenne, keress bizalommal a +36 20/311 3811-es számon, vagy írj üzenetet.

Üdv,

Bea

GB Beauty Team