A megfelelő napvédelem

Ebben a nagy melegben a szükséges folyadékbevitelen kívül ne feledkezzünk meg a megfelelő napvédelemről se, hogy zavartalanul élvezhessük a napsugarakat a szabadban.

A gondtalan napvédelemhez pedig segítségünkre lehet a BABOR Anti-Aging Sun Care napozó termékcsaládja is, amely nemcsak megbízható védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen, de egyben anti-aging hatással is bír.

Miért fontos a megfelelő naptej használata bőröregedés szempontjából?

A bőröregedésért 80-90%-ban a nap tehető felelőssé a bőrgyógyászok véleménye szerint. A napsugárzás káros hatásai közé nemcsak a rákkeltő hatás tartozik, de erőteljes ráncosító hatással is bír. Ennek oka, hogy a nap sugarai változást okoznak a sejtekben, DNS-károsodást idéznek elő, valamint a gyökök felszabadítása által a bőr kollagén és elasztin szintjét csökkentik. A bőr szerkezetének módosulása a megjelenését is megváltoztatja, veszít feszességéből, érzékenysége fokozódik.

A BABOR ANTI-AGING SUN CARE termékcsaládban megtalálható Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ártalmas hatásai ellen. UVA- és UVB-szűrőkkel véd a napégés ellen, óvja az őssejteket és a bőrt a fényártalmaktól, valamint a szabadgyököktől. Gyökmegkötő hatású E és C-vitamint tartalmaz kapszulába zárva, mely UV sugárzás következtében fejti ki hatását.   

Napozáskor legyünk tudatosak, elővigyázatosak, hogy biztonsággal élvezhessük a családdal a napsugarak jótékony, örömteli hatásait.

Ha pedig a biztonságos napozás mellett döntöttél, és szeretnél rendelni 15, 30 vagy 50 faktoros Babor naptejet, akkor hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon.

Leégésmentes nyarat kívánok Mindenkinek!

Üdv,

Bea