Hidratáld napfürdőzéstől kiszáradt bőrödet nyaralás után is!

Szeretném kihangsúlyozni mennyire fontos a bőr megfelelő hidratálása nyaralás után is, mivel a homok, a sós tengervíz, a medencék klóros vize és az erős napfény mind bőrünk víztartalmát csökkentheti, így fakóvá, élettelenné, száraz tapintásúvá teheti azt.

 Bőrünk ilyenkor dehidratáltá válhat, hidratáltságra szomjazhat, mely állapot magas hatóanyag-tartalmú koncentrátumokkal, ampullákkal könnyedén helyrehozható. Használatuk folyamán a bőr feltöltődik, a szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek, ezzel egy nagyon friss, üde, egyenletes, élettel teli megjelenést kölcsönözve arcbőrünknek.

...Az arcbőr regenerálására és hidratálására...

A nyaralás után tapasztalható száraz, dehidratált, kellemetlenül feszülő bőr kezeléséhez kimondottan a Babor Crash ampulla kúrát ajánlom, amely egy intenzív, hatékony 1,5 órás feltöltő kezelést takar magasan koncentrált hatóanyagokkal. A bőrt azonnal és mélyen tápláljuk és ezzel együtt segítjük az elvesztett nedvesség pótlásában is. A kezelés folyamán egymás után akár 5-10 db ampullát juttatunk be a bőrbe, s ezzel egy olyan hatást érünk el, mely zsíros állagú krémekkel szinte lehetetlen. A kezelés másik nagy előnye, hogy a bőr befogadóképességét is javítja további ápoló összetevők számára.

Otthoni használatra javasolt koncentrátum a nagyon elfoglaltaknak:

Hydra Plus Active Fluid ampulla - A bőr nedvességkészleteinek feltöltésére hialuronsavval

Ez a hatékony, aktív összetevőket tartalmazó koncentrátum pezsdítően szomjoltó bármely hidratálásra vágyó bőrnek,  amely segít megelőzni a bőr dehidratációját. Azonnal simít és friss megjelenést kölcsönöz. Használata folyamán a szárazság következtében megjelent finom ráncok eltűnnek.

Kiszerelés: 14 ml (7db 2ml-es ampulla)
Ára: 7.800 Ft

Kényeztesd bőröd, és ezzel együtt Magad!