Sminktanfolyamok a GB Komzetikában!

3 különböző tanfolyam 3 különböző témában!

III. Sminktanfolyam- Sötét színű rúzs használata- A harmadik sminktanfolyam keretén belül elsajátíthatod az erős rúzs használatát, mellyel egy igen csábító külsőt kölcsönözhetsz magadnak.

Cél: Minőségi termékekkel egy titokzatos, csábító smink megtanítása különleges alkalmakra!

A tanfolyam folyamán megtanítalak hogy hogyan tudsz egy szuper ünnepi sminket gyorsan, tökéletesen elkészíteni. A  sminknek köszönhetően a  bőröd fiatalosabb lesz (a hibákat eltüntetjük) és csábító  ajkakat varázsolok neked.

A sminktanfolyam menete:

1.lépésben a bőr megfelelő letisztítása

 Megtanítalak, hogy hogyan tisztítsd le az arcbőrödet és elmagyarázom, miért is fontos egy könnyű nappali krém használata a smink alá. A szuper BABOR tisztításnak köszönhetően megszabadulhatsz a felesleges szennyeződésektől az arcodon, míg a nappali krém egy egész napos hidratálást biztosít számodra. Eredményük egy üdébb, frissebb, rózsásabb bőr és egy elégedettebb TE.

2.lépésben a Wonder Pearls gyöngypúder használata a tökéletes fedésért

Wonder Pearls gyöngypúder a legújabb őrület a smink világában. A fiatalító hatású gyöngypúder már első használatánál optikailag csökkenti a ráncokat, szarkalábakat, rosaceákat, ezzel egyenletessé, szebbé téve a bőrt.  Egy tökéletes fedést, határozott megjelenést kölcsönöz használójának anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy beleülne a ráncokba. A púdert egyszerű alkalmazni és kortól, bőrtípustól függetlenül bárkinek tudom ajánlani.

 UV védelmet biztosít. 5 különböző színben kapható + 6. szín, ami pirosítóként funkcionálhat.

3.lépésben a szemöldök formázása

A szemöldök formázásánál megtanítalak hogyan is használd a szemöldökcsipeszt, és elmagyarázom, melyik szemöldök forma áll a legjobban Neked. Amiért nagyon fontosnak találom a szemöldök formázását az az, hogy egy szépen ívelt szemöldök nyíltabbá teheti a tekintetet, szebbé a tulajdonosát.  Meglátod, micsoda változásra képes egy szakértő által formázott szemöldök! ;)

4.lépésben a BABOR 3D szempilla spirál alkalmazása

 A szuper Babor 3D szempillaspirált (hármas funkcióval: hosszabbítás, erősítés, göndörítés)  és egy enyhe, ’puha színű’ Babor szemhéjfestéket alkalmaznék a szemeid kihangsúlyozására.

5.lépésben egy BABOR rúzs használata

Ahogy említettem, a smink folyamán az ajkak kapnának nagyobb hangsúlyt. Megtanítanálak, hogy hogyan  alkalmazd a szájkontúr ceruzát és a hozzá illő rúzst az ajkaidon. A rúzs színének kiválasztását közösen végeznék és figyelembe vennénk a Te egyéniségedet, tónusodat és az aktuális divatot is. (a vöröstől kezdve a liláig, pinkig bármilyen színű rúzst választhatsz )

Ez egy egyéni tanfolyam.

A tanfolyam folyamán csak Veled foglalkoznék és minden egyes lépést szuperül betanítanám.

Tanfolyam ára: 5 000 Ft, ami maximálisan levásárolható a BABOR és Age Attraction-os sminktermékeire! 

Érdeklődés: +36 20/311 3811-es számon vagy személyesen a GB Kozmetikában. :)

Figyelem! A III. sminktanfolyam az I. sminktafolyamra, a mindennapokra alkalmas sminkre épül, amelynek elvégzése kötelező a III. tanfolyamhoz!

 

  •