Sminktanfolyamok a GB Komzetikában!

3 különböző tanfolyam 3 különböző témában!

II. Sminktanfolyam- A füstös szemek jegyében- A második sminktanfolyam keretén belül elsajátíthatod a füstös szem sminket, mellyel egy titokzatos, csábító külsőt kölcsönözhetsz magadnak.

Cél: Minőségi termékekkel egy titokzatos, csábító smink megtanítása a különleges alkalmakra!

A tanfolyam folyamán megtanítalak hogy hogyan tudsz egy szuper ünnepi sminket gyorsan, tökéletesen elkészíteni. A  sminknek köszönhetően a  bőröd fiatalosabb lesz (a hibákat eltüntetjük) és igéző, csábító  szemeket varázsolok neked.

A sminktanfolyam menete:

1.lépésben a bőr megfelelő letisztítása

 Megtanítalak, hogy hogyan tisztítsd le az arcbőrödet és elmagyarázom, miért is fontos egy könnyű nappali krém használata a smink alá. A szuper BABOR tisztításnak köszönhetően megszabadulhatsz a felesleges szennyeződésektől az arcodon, míg a nappali krém egy egész napos hidratálást biztosít számodra. Eredményük egy üdébb, frissebb, rózsásabb bőr és egy elégedettebb TE.

2.lépésben a Wonder Pearls gyöngypúder használata a tökéletes fedésért

Wonder Pearls gyöngypúder a legújabb őrület a smink világában. A fiatalító hatású gyöngypúder már első használatánál optikailag csökkenti a ráncokat, szarkalábakat, rosaceákat, ezzel egyenletessé, szebbé téve a bőrt.  Egy tökéletes fedést, határozott megjelenést kölcsönöz használójának anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy beleülne a ráncokba. A púdert egyszerű alkalmazni és kortól, bőrtípustól függetlenül bárkinek tudom ajánlani.

 UV védelmet biztosít. 5 különböző színben kapható + 6. szín, ami pirosítóként funkcionálhat.

3.lépésben a szemöldök formázása

A szemöldök formázásánál megtanítalak hogyan is használd a szemöldökcsipeszt, és elmagyarázom, melyik szemöldök forma áll a legjobban Neked. Amiért nagyon fontosnak találom a szemöldök formázását az az, hogy egy szépen ívelt szemöldök nyíltabbá teheti a tekintetet, szebbé a tulajdonosát.  Meglátod, micsoda változásra képes egy szakértő által formázott szemöldök! ;)

4.lépésben a füstös szem elkészítése és a BABOR 3D szempilla spirál alkalmazása

 A szuper Babor szemhéjfesték és szemceruza segítségével egy nagyon igéző, csábító szemeket varázsolnék neked a Te szemformád, szemszíned és egyéniségednek megfelelően. Végül a szuper Babor 3D szempillaspirállal  fejezném be a szemeidet hármas funkcióval: hosszabbítás, erősítés, göndörítés.

Hatásuk nem maradhat el: gyönyörű, ígéző, csábító szemeket kölcsönöz tulajdonosának.

5.lépésben egy BABOR szájfényt használata

Általában a füstös szemek mellé egy enyhe,’puha’ színű szájfényt ajánlanék, mivel már a szemek elég nagy hangsúlyt kaptak, és nem szeretném elnyomni az összhangot egy erős rúzzsal.

Ez egy egyéni tanfolyam.

A tanfolyam folyamán csak Veled foglalkoznék és minden egyes lépést szuperül betanítanám.

Tanfolyam ára: 5 000 Ft, ami maximálisan levásárolható a BABOR és Age Attraction-os sminktermékeire! 

Érdeklődés: +36 20/311 3811-es számon vagy személyesen a GB Kozmetikában. :)

Figyelem! A II. sminktanfolyam az I. sminktafolyamra, a mindennapokra alkalmas sminkre épül, amelynek elvégzése kötelező a füstös szemsminkhez!

  •