Sminktanfolyamok a GB Komzetikában!

3 különböző tanfolyam 3 különböző témában!

I. Tanfolyam -  Egy szuper nappali alap smink a mindennapokra- hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Cél: Kevesebb, de minőségi termékekkel egy a mindennapokra alkalmas tökéletes smink megtanítása!

Az első tanfolyam alatt megtanítalak hogy hogyan tudsz egy szuper nappali sminket gyorsan, tökéletesen elkészíteni. A  sminknek köszönhetően a  bőröd fiatalosabb lesz (a hibákat eltüntetjük) és tökéletes ajkakat, gyönyörű szempillákat varázsolok neked.

A sminktanfolyam menete:

1. lépésben a bőr megfelelő letisztítása

 Megtanítalak, hogy hogyan tisztítsd le az arcbőrödet és elmagyarázom, miért is fontos egy könnyű nappali krém használata a smink alá. A szuper BABOR arctisztító termékcsaládnak köszönhetően megszabadulhatsz a felesleges szennyeződésektől az arcodon, míg a nappali krém egy egész napos hidratálást biztosít számodra. Eredményük egy üdébb, frissebb, rózsásabb bőr és egy elégedettebb TE.

2. lépésben a Wonder Pearls gyöngypúder használata a tökéletes fedésért

Egy tökéletes fedést, határozott megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy eltömítené a pórusokat vagy beleülne a ráncokba. A Wonder Pearls gyöngypúder a legújabb őrület a smink világában. A fiatalító hatású gyöngypúder már első használatánál optikailag csökkenti a ráncokat, szarkalábakat, rosaceákat, ezzel egyenletessé, szebbé téve a bőrt. Az Ünnepi Sminkek legkifinomultabb alapja is lehet, hiszen egy egyszerű spirál, vagy egy estélyi smink mellett eleganciát kölcsönöz viselőjének. UV védelmet biztosít. 5 különböző színben kapható + 6. szín, ami pirosítóként funkcionálhat.

3. lépésben a szemöldök formázása

A szemöldök formázásánál megtanítalak hogyan is használd a szemöldökcsipeszt, és elmagyarázom, melyik szemöldök forma áll a legjobban Neked. Amiért nagyon fontosnak találom a szemöldök formázását az az, hogy egy szépen ívelt szemöldök nyíltabbá teheti a tekintetet, szebbé a tulajdonosát.  Meglátod majd, micsoda változásra képes egy szakértő által formázott szemöldök! smiley

4. lépésben a BABOR 3D szempilla spirál alkalmazása

A szuper Babor 3D szempillaspirált  alkalmaznék a szempilláidon hármas funkcióval: hosszabbítás, erősítés, göndörítés. Hatása nem maradhat el: a tekintetet kitágítja, gyönyörű, ígéző szemeket kölcsönözve ezzel tulajdonosának.

5. lépésben egy BABOR szájfényt használata

Az utolsó lépésben egy BABOR szájfényt használnék, mely kihangsúlyozza az ajkaidat, ezzel egy nagyon finom megjelenést biztosítva számodra. Válassz kedvedre a Babor gyönyörű szájfényei közül.

Ez egy egyéni tanfolyam.

A tanfolyam folyamán csak veled foglalkoznék és addig gyakorolnánk, amíg 5 perc alatt el nem  tudod sajátítani ezt a szuper sminket!

Tanfolyam ára: 5000 Ft, ami maximálisan levásárolható a BABOR és Age Attraction-os sminktermékeire! 

Érdeklődés: +36 20/311 3811-es számon vagy személyesen az üzletemben. :)