Tudtad, hogy 

a legújabb kutatások szerint a sejtek kalória felvételének korlátozása az egyik leghatékonyabb eszköz a bőr megereszkedése ellen?

És azt  is tudtad, hogy van egy innovatív hatóanyag, amely pozitív hatással van a sejtek biológiai folyamataira?

Ha szereted az újdonságokat, és az alábbi kérdésekre igennel válaszolsz, akkor érdemes tovább olvasnod, hogy megtudd miről is van szó:

A nemrégiben napvilágot látott anti-aging kutatások kimutatták, hogy jelentős javulás érhető el a bőr életminőségének javításában, ha a sejteket kalória felvételének korlátozására késztetjük.

Ennek a tevékenységnek (a sejtek kalória korlátozásának) a legnagyobb képviselője az alpesi havasokban előforduló hó-alga, amely a szélsőséges időjárási viszonyok és az erős UV-sugárzás ellen kifejlesztett egy olyan védekező mechanizmust/technikát, amely pozitívan hat bőrünk önjavító mechanizmusaira is. 

Miért előnyös a bőröd számára a sejtek kalória-korlátozása és a hó-alga koncentrátum? 

-védi és aktiválja a sejtek hosszú élettartamáért felelős géneket (KLOTHO gén, AMPK energia szenzor)

-sejtszinten védi és fiatalítja bőröd 

-sejtmechanizmusok stimulálásával gondoskodik bőröd fiatalos szépségének védelméről

-a sejtek hatékonyabb védelmet kapnak az oxidatív stresszel szemben, melynek káros hatásai gyorsítják a bőrben lezajló öregedési folyamatokat

-megnöveli a kollagéntermelést

-csökkenti a pigmentfoltokat és a szem alatti sötét karikákat

-üde, rugalmas arcbőrt biztosít

-legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják

Ez az ígéretes anti-aging összetevő már megtalálható az Age Attraction Diamond Dream krém-koncentrátumban, amely a Diamond Dream Hó-alga Genokezelés alapját képezi. Ezt a kezelést kúraszerűen is igénybe lehet venni kozmetikámban, amely 5 speciális kozmetikai kezelésből és 56 napos otthoni termék használatból áll.

Összegzésként annyit mondanék, hogy bátran merem ajánlani bármely korosztálynak ezt a luxus ránctalanítító hó-alga koncetrátumot és erre ráépülő kezelést/kezeléssorozatokat, mivel nagyon pozitív bőrjavító hatással bír, és az érzékeny bőrűek is nyugodtan igénybe vehetik.

Ha további kérdésed lenne, írj vagy hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon.

További szép napot!

Üdv,

Bea

GB Beauty Team