Ismerd meg Te is a készüléket, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát!


Ha mezoterápia, akkor Meso Laser


A Meso Laser kezelések forradalmi átmenetet képeznek a kozmetikai és az orvos-esztétikai kezelések között. A nagy teljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen másik készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is német egyetemi laboratórium által igazolt hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezzel sejtszinten támogatja a bőr megújulását, az öregedési folyamatok lassítását és természetes módon korrigálja a meglévő problémákat.


Lenyűgöző hatékonyság, hosszan tartó eredménnyel


A kezelések során kizárólag Age Attraction termékeket használok, amelyek kiemelkedő hatékonyságú, orvosi tisztaságú összetevőket tartalmaznak, nagyon magas koncentrációban. Ennek köszönhetően már az első kezeléssel is rendkívül látványos eredményt érhetünk el. Az innovatív lézeres technológia és az egyedülálló hatóanyagok kombinációja pedig nem csupán a látható tünetek enyhítésére nyújt megoldást, hanem hosszú távon segít megőrizni a bőr szép állapotát.

Igen is nem mindegy, hogy hova jársz kezelésre...

Rengeteg kozmetika kínál lézeres mezoterápia kezelést a megfelelő technológiai háttér nélkül, sokszor ellenőrizetlen termékekkel. Azonban az eredeti Meso Laser kezeléseket kizárólag hitelesített partnerek végezhetik Magyarországon, úgy mint a GB Kozmetika is! Büszke vagyok rá, hogy szalonom kiérdemelte ezt a címet, ami garanciát jelent számodra, hogy a kezeléseket a protokoll legszigorúbb betartásával végezem el, ezzel garantálva azt, hogy valóban látványos eredményt kapj!    


MESO LASER MÁR VÉDJEGYOLTALOM ALATT! – IGAZI GARANCIA A HATÉKONYSÁGRA


Igazi áttörés a tű nélküli mezoterápiában a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék. A Meso Laser készülékkel egy új iparág is született: a lézeres mezoterápia, amely egyedülálló és hosszú távú megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésére. Ezzel egy teljesen új korszak nyílik a prekozmetológiai kezelések területén. A Meso Laser MILSYS® védjegyoltalom alatt álló kezelései nem csupán a látható tüneteket kezelik hatékonyan, hanem lassítják az öregedési folyamatokat és hosszú távon segítenek megőrizni a rugalmas, feszes és fiatal bőrképet. Kizárólag a Meso Laser innovatív technológiájával végezhető eredményesen a LÉZERES MEZOTERÁPIA, a FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA kezelés és a CW LASER rétegelt hyaluronsavas feltöltés.  

Ha további kérdésed lenne vagy szeretnél időpontot egyeztetni, hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon!

Ígérem, már az 1. kezelésnél imádni fogod! Csak adj egy esélyt neki!

Üdv,

Bea