Készítsd fel arcbőröd az őszre az Age Attraction orvos- kozmetikai mélypeelingjével!

Fontosnak érzem, hogy ősszel is nagy figyelmet szenteljünk bőrünk regenerálásra, "megújulására", mivel sejtjei a nyár folyamán több külső tényező (napsugárzás, klóros víz, túlzott naptej-használat) miatt  is károsodhatott.

Ilyenkor sokan tapasztaltak pigmentfoltok kialakulását, hámló bőrt vagy kisebb ráncok megjelenését az arcukon, sőt lehetnek olyanok is, akiknek bőrük pont ellenkezőleg reagált;  zsírosabbá, pattanásosabbá vált a nyár végére.

Ezekre az imént felsorolt problémákra egy kozmetikai mélypeeling kimondottan hasznos lehet, amivel újjá tudnánk varázsolni bőrünket, és "friss lappal" indítani az őszt!

Mit ajánlok első lépésként a bőr teljes körű felkészítéséhez az ősz beköszöntével?


1. lépés


Egy hatékony és látványos bőrmegújítást,  amely folyamán megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől és a bőr tisztátalanságaitól.

Én személy szerint az Age Attraction Beta-Hydroxy kezelését javaslom, amellyel egy mély és intenzív hámlasztást eredményezhetünk a bőrön, fájdalom nélkül.

Ez a tartósítószerektől mentes Beta Hydroxy mélyhámlasztó készítmény egy zsírban oldódó sav, amely viszonylag nagy molekulájának köszönhetően lágyabb és a bőr számára összeegyeztethetőbb, mint például a sokak által alkalmazott Glykolsav. 

Az Age Attraction Beta-Hydroxy savas orvos-kozmetikai mélypeeling kezelését önálló kezelésként vagy több alkalmas bőrmegújító kúraként is kimondottan javaslom ősszel. A Beta-Hydroxy savas pakolás lemosása után az eredeti MESO I LASER mezoporációs metódust használom az adott bőrtípusra ajánlott speciális hatóanyagok bejuttatásával, ezzel csodálatosan megújítva, szebbé varázsolva a bőrt!

A Beta-Hydroxy savas kezelés/kúra bőrre gyakorolt hatása hiteles és megkérdőjelezhetetlen, amit vendégeim is alá tudnak támasztani!

Milyen eredményeket produkál ez a fájdalommentes Beta-Hydroxy-Sav?

-frissebb bőrképet kapunk vele

-a kezelés javítja, beindítja a bőr kollagénszerkezetét, így az ujjá képződő bőr minősége jobb lesz

- a bőr megújulásával enyhülnek a napsugárzás által jobban láthatóvá vált ráncok

-a pigmentfoltokat halványítja

-üdébb, egyenletesebb, tisztább bőrszínt garantál, amellyel a bőrön megjelent egyenletlenségek/tisztátalanságok is csökkennek

-antibakteriális hatású,  segít feloldani a pórusokban lerakódott felesleges faggyút és szennyeződéseket

-előkészíti a bőrt a tápláló krémek/szérumok hatékony felszívódásában

-férfiak is igénybe vehetik

-univerzális bőrmegújító kezelés, hisz minden bőrtípusra alkalmazható

-minimális bőrpíron kívül nem okoz semmilyen bőrirritációt

-A kezelést követően fontos a napvédelem!


2. lépés


Célszerű ősszel egy hatékony hidratálót használni a nyáron megszokott könnyű állagú krémek helyett. Erre az Age Attraction Mystic Fruits mélyhidratáló krémjét ajánlom.

Mystic Fruits 24 órás mélyhidratáló nappali krém A és E vitaminnal

A Mystic Fruits nappali krémben megtalálható válogatott gyümölcs és növényi kivonatok tartósan ápolják, vitalizálják, és ásványi anyagokkal látják el a bőrt,  így egy exkluzív nedvességformulával védelmet, ápolást biztosítanak az arcbőrnek. 

Ha további kérdésed merülne fel a kezeléssel kapcsolatban, keress bizalommal a +36 20/311 3811-es számon vagy írj üzenetet!

Üdv,

Bea