pioneer német Babor ismét megmutatta innovatív oldalát.

A szebb, frissebb, üdébb arcbőr jegyében már kapható a BABOR Tisztító Szettek és az új BABOR letisztító kefe a GB Kozmetikában.

1. Babor Cleansing Szett- Limitált kiadású letisztító szettek kétfázisú arctisztításhoz

Babor neve immáron 50 éve fémjelzi a minőségi és egyedülálló letisztító termékeket.

Most egy dobozba csomagolt nektek 200 ml Hy-Öl és 100ml Phytoaktív terméket. A termékek 4 féle díszdobozban vásárolhatóak meg, más-más bőrtípusnak megfelelően. (bőrtípusok: érzékeny bőr, száraz bőr, kombinált/zsíros bőr, megújulást igénylő bőr)

Ez a Babor kétfázisú arctisztító párosa egyedülálló a kozmetika világban; HY-ÖL és a gyógynövényes Phytoaktív egészen a pórusokig ható, tisztán növényi, hidrofil olajokat tartalmazó máig egyedülálló, biológiai bőrtisztító, bőrbarát és egyben ápoló hatású arctisztítói, melyek mélyrehatóan és alaposan tisztítanak, anélkül, hogy kárt tennének a bőr lipidháztartásában.

A Babor arctisztítás menetéről bővebben a tovább gombra kattintva tudhattok meg. Tovább>>

A csomag ára: 12.600 Ft


2. Babor Sonic Cleansing Brush- innovatív letisztító kefe

Egy gyengéd otthoni mélytisztítás mindössze egy perc alatt.

             

A Babor Sonic Cleansing Brush (letisztító kefe) a rendkívül finom, lágy sörtéivel teljessé teszi a klasszikus HY-ÖL-lel való letisztítás szertartását, és jó rezgéseket teremt.

A mélytisztító elv: 120.000 rezgő sörte a Babor Sonic Cleansing letisztító kefén még az egyenetlen pórusokat is könnyedén eléri, és mindössze 1 perc alatt távolítja el a mélyen fekvő szennyeződéseket.

Előnyei használója számára:

- Hatékonyan távolítja el a faggyút és a tisztátalanságot.

-Babor Sonic Cleansing Brush letisztító vibráló sörtéi az arc nehezen hozzáférhető területeit is elérik, úgy mint az orr vagy szemek környéke.

-Teljessé teszi a HY-ÖL és Phytoaktiv termékek rituáléját.

Ára: 11.850 Ft

3.Babor Cleansing szett és Babor Cleansing Brush- letisztító szett és letisztító kefe

A két ajánlatot együtt is megvehető akciós áron 22.000Ft-ért.

 

Ha bármely termék/szett felkeltette az érdeklődésedet, akkor hívj bizalommal a +36 20/311 3811-es számon, vagy keress fel szalonomban, a GB Kozmetikában.

További szép napot kívánok Nektek!

Üdv,

Bea

Forrás: videó: Babor Cosmetics International, képek: babor.hu/ babor.de